Geluksnummers.info Gelukkig- met - Softpastel Tekenen ?
Geluksnummers.info
Ik gooi mijn Familie in deze LottoMixer !!
Geluksnummers.info
Ga naar alle Lotto Uitslagen vanaf 1974 !!
Geluksnummers.info Ik ga - NU - naar de Lotto Tijdmachine!!

Hoe vind ik mijn Geluksnummers?Het is iets dat veel loterij spelers zichzelf afvragen; kan ik de Lotto winnen door loterij strategieën of is het volledig willekeurig ? Heeft degene die zijn ogen sluit en pijltjes gooit op een reeks getallen net zoveel kans om te winnen als iemand die gaat zitten en de wiskundige mogelijkheden gaat uitwerken van de winnende nummers? De waarheid is, is dat de kans op het winnen van de Lotto, met name de jackpot uiterst gering is Veel mensen kiezen willekeurige nummers, misschien kiezen ze wat er in hun hoofd opkomt op een gegeven moment of gebruiken de willekeurige geluksnummer-machines op internet, waarbij de computer voor je zal kiezen uit een bijna oneindige hoeveelheid getallen/nummers en combinaties van getallen/nummers.... ( lees verder )

Geluksnummers.info Dankbaarheid maakt gelukkiger ! Geluksnummers.info


Frequentie Analyse:

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodehmmm lotto strategie ?


De Lotto geluksnummer methode die we hier gaan bekijken is gebaseerd op logica en gezond verstand. We kunnen het ook omschrijven als een op realiteit gebaseerd systeem. Door het leren van zo'n techniek kun je misschien je kansen verhogen in elke lotto/loterij.

Geluksnummers.info Spiegel aan diggelen ? Geluksnummers.info

Aanhangers van deze methode zijn zich bewust van de kansen waar ze mee te maken hebben. Ze weten bijvoorbeeld, dat in een bepaalde grote Lotto / loterij met 6 uit 53 nummers, er 22.957.480 mogelijke combinaties zijn voor die 53 getallen. Om het anders te stellen, als je 1 combinatie van die getallen speelt dan zijn de kansen om te winnen 1 tegen 22.957.480. Maar de kansen kunnen veel beter zijn in een kleinere Lotto of Loterij met bijvoorbeeld 6 uit 45 getallen.... ( lees verder )

Geluksnummers.info Mannen van 37 het gelukkigst ? Geluksnummers.info

Het GeluksNummers Systeem

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodeDe methode in dit artikel om de lotto, of welke Loterij dan ook, te winnen sluit eigenlijk naadloos aan op het vorige geluksNummer systeem. De methode die we nu gaan bekijken gaat over iets dat je misschien wel eens hebt meegemaakt, je koopt verschillende Lotto rijtjes en ontdekt dat alle winnende nummers helaas in verschillende rijtjes zitten. Met dit GeluksNummers Systeem kunnen we echter al onze persoonlijke geluksnummers ! in 1 Lotto/Loterij deelname concentreren en daarmee onze kansen aanzienlijk verhogen. ( lees verder )

Geluksnummers.info Oudere Mannen zijn gelukkiger ! Geluksnummers.info


De Reduceer methode

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodelottogetallen4


Nog een Lotto of Loterij Geluksnummer systeem voor het vinden van de winnende lotto getallen. Deze keer gebaseerd op een opmerkelijk rekenkundig patroon in de Lotto uitslagen. als u dit heeft gelezen zult u nooit meer op dezelfde manier naar lottogetallen kijken. vraag uzelf eens af hoe u liever de winnende lottogetallen wilt kiezen:

6 lottogetallen kiezen tussen de 1 en 45 ?
of 6 lottogetallen kiezen tusen de 1 en 15 !


Het lijkt ongelofelijk maar, de meeste winnende lottogetallen kunnen worden teruggebracht tot getallen tussen de 1 en 15, dit vergt enige uitleg, zo werkt het: ( lees verder )


Geluksnummers.info Rijk zijn is niet alleen leuk. Geluksnummers.infoDe Numerologie Methode

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodeHet is duidelijk dat je geluk moet hebben om te winnen in de Lotto of elke Loterij. We kennen allemaal de statistieken van de lotto/Loterij, zelfs zonder de exacte gegevens te weten, kent u vast wel uitdrukkingen zoals: "Je hebt meer kans om door de bliksem te worden getroffen dan...". Hoewel dit zeker waar is, vinden toch veel mensen het leuk om in de Lotto of Loterij mee te spelen. Het is een leuke manier om een beetje geld uit te geven en te dromen hoe het zou zijn om rijk te zijn als u de Lotto of Loterij zou winnen.

Geluksnummers.info Hogere geldprijs doet goklust toenemen ! Geluksnummers.info


Als het kopen van een willekeurig lot in de Loterij of de Lotto u gaat vervelen, kunt u het weer nieuw leven inblazen door alternatieve technieken te gebruiken om uw geluksnummers te vinden.

wist u dat als u verjaardag-datums als Geluksnummers gebruikt - zoals veel mensen doen - u eigenlijk een heel oud ritueel toepast: numerologie is de studie naar de betekenis van getallen in ons leven. De oorsprong is niet exact bekend, maar het gaat terug tot ver voor Christus. Het werd al gebruikt door de Chaldeërs in Babylonië, zuid Irak. Sommige geloven zelfs dat het mysterieuze ontwerp van de piramide van Giza deels is gebaseerd op numerologische berekeningen. ( lees verder )


Geluksnummers.info On - Geluksnummers in Japan ? Geluksnummers.info

De Alfabet Methode

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodeNet als het numerologie systeem, is er ook een oude alfabet techniek die komt uit de cultuur van de Chaldeërs, zuid Irak, en de Hebreeuwse cultuur. deze methode verbindt nummerieke waarden aan elke letter van het alfabet. U kunt deze nummers gebruiken om uw naamgetal te berekenen. Afgezien van uw geboortedatum, wat kan er meer persoonlijk en van belang zijn dan uw naam ? ( lees verder )


Geluksnummers.info Mythen over Geluk ! Geluksnummers.info

De Pooling Methode

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodeNa de lotto Frequentie Analyse is dit de volgende Lotto geluksnummer methode die we gaan bekijken. Oftewel het gezamelijk spelen van de Lotto in een vereniging met alle leden als deelnemer in de lotto en/of loterij. Op die manier kunt u met een veel hogere inzet spelen en daardoor een flinke prijs winnen in die loterij. Er kunnen veel loten worden gekocht en de kans om te winnen wordt dan natuurlijk ook hoger. Minder gunstig in dit geval is het feit dat je de prijzen moet delen met de andere deelnemers. ( lees verder )

Een Belgische Methode

een Lotto/Loterij Geluksnummers methodeHoe kan je je winstverwachting vergroten? ( Dr. Denis Constales op 30/8/2000.)

Uit oprechte menslievendheid geef ik hier een tip weg die werkelijk de winstverwachtingen vergroot, en die bovendien heel simpel toe te passen is. Laat ons eerst vaststellen dat de trekking van de Lotto getallen zo uniform mogelijk gebeurt, zodat het ijdel is te hopen dat men uit het al dan niet vaker voorkomen van een getal bij de vorige trekkingen iets zou kunnen afleiden omtrent de toekomstige frequentie ervan. Bovendien beschikt de Belgische Nationale Loterij vast wel over een team statistici die de uitslagen nauwgezet in het oog houden, en bij significante afwijkingen een onderzoek instellen naar de mechanische oorzaken, om die te neutraliseren, zodat de bijgehouden waarnemingen irrelevant worden. ( lees verder )


Geluksnummers.info Werk en Geluk ? Geluksnummers.info

Twaalf Machines

om uw Geluksnummers te vinden !Geluksnummers.info Geluk en Bijgeloof in het leven ! Geluksnummers.info


Bereken Zuiver

willekeurig uw Lotto/Loterij Geluksnummers !Misschien heb je je afgevraagd hoe voorspelbaar machines zoals een computer willekeurige nummers/getallen kunnen genereren. In werkelijkheid zijn willekeurige getallen in computerprogramma's vaak pseudo-willekeurig , omdat ze zijn gemaakt op een voorspelbare wijze met een bepaalde formule. Dit is prima voor veel doelen, maar dat kan niet zo willekeurig zijn als je zou verwachten wanneer je gewend bent aan dobbelstenen gooien
en trekkingen van Lotto of Loterijen..... ( lees verder )


Geluksnummers.info 100 geluksnummers voor dagelijks geluk ! Geluksnummers.info

Hoe zit dat met

die zeven in ons leven ?Er zijn verschillende getallen die in bepaalde soorten geloof veel voorkomen, maar zeven komt er overal in voor. Misschien kun je het wel een goddelijk getal noemen.

Laat ons het getal zeven daarom eerst eens numerologisch ontleden, want ook in de numerologie is het getal zeven een heilig en mystiek getal. De zeven staat voor de scheppingskracht in de natuur, het verwoorden van geestelijke gedachten, filosoferen, toewijding, mededogen, intuïtie, innerlijk schouwen en zuivering van aardse begeerten. Het is een ondeelbaar getal en. De Bijbel noemt het een getal van tijd en evolutie. En de Joodse Kabbala noemt de zeven het getal der voltooïing ( lees verder )Geluksnummers.info Blijf lekker bezig voor uw Geluk ! Geluksnummers.info


1956:
Aavraag van de KNVB bij de overheid om een nationale Toto te organiseren

24 februari 1957:
De eerste Toto is een feit. Hierdoor houden de clubpools op te bestaan.

1959:
De Nederlandse Sport Federatie (NSF) wordt opgericht als overkoepelende organisatie voor de totale sport in Nederland. Samen met de KNVB richten zij in hetzelfde jaar de Stichting de Nationale Sporttotalisator (SNS) op.

1961:
De SNS, alias de Lotto, krijgt twee vergunningen: 1 waarin deze optreedt namens de NSF en 1 namens het Comité. De nieuwe Loterijwet treedt in werking. De SNS wordt nu formeel verantwoordelijk voor de sporttoto in Nederland. De winst gaat naar sport en goede doelen.

1964:
De wet op de Kansspelen vervangt de Loterijwet.

1968:
De hoofdprijs van Toto wordt verhoogd tot 500.000 gulden. De maximale inleg per deelnemer gaat naar zes gulden. Het resultaat is een grote omzetstijging van 38,8 miljoen in 1968 naar 75,6 miljoen gulden in 1969.

1971:
De SNS dient een aanvraag in voor een Lotto, als tegenhanger van de populaire Duitse variant.

In 1974:
wordt die aanvraag gehonoreerd, dit spel valt samen met Toto en Lotto onder de SNS. Op zondag 1 september 1974 vond de eerste Lotto-trekking plaats. Tussen 1 september en 31 december van dat jaar wordt ruim 75 miljoen gulden omgezet. Hiervan komt 60 miljoen gulden binnen via de Lotto. 'Alle ballen verzamelen' werd al vrij snel een begrip in de Nederlandse samenleving. Bij de eerste trekkingen konden deelnemers naast geldprijzen ook een auto, een huis en... echt goud winnen. )


Geluksnummers.info Gelukscijfer stagneert in Nederland Geluksnummers.info

Bereken uw Kansen

in de Lotto of Loterij !Deze Kansen rekenmachine en het meerkeuze - gedeelte van deze Kansen Rekenmachine maken gebruik van Javascript en de Browsers die daar gebruik van maken, www.Geluksnummers.info stelt deze beschikbaar om aan te tonen wat en ook, hoe klein uw kansen feitelijk kunnen zijn in een Lotto /loterij.

Deze kansen rekenmachine gebruikt enkel zuivere wiskunde om de kansen te berekenen, gebaseerd op de keuze van mogelijke getallen en mogelijke selectie van een minimaal en maximaal aantal lottogetallen. In het geval van extra getallen worden er meer factoren in overweging genomen, geen gewogen selecties maar wel dubbele getallen selecties. Vink NIET "Toestaan dubbele getallen" aan als het geselecteerde getal of het aantal juiste getallen slechts 1 is. De kansen rekenmachine houdt dan ook rekening met kans op herhaling van dubbele nummers. ( lees verder )


Geluksnummers.info Geschiedenis van de Lotto ! Geluksnummers.info

Wat zijn uw kansen

in deze Loterijen:  • BankGiro Loterij
  • PostCode Loterij
  • Vrienden Loterij
  • Lotto
  • Lucky Day
  • Staatsloterij
  • Staatsloterij Koningsdag
  • Staatsloterij Oudejaars Trekking

Hier kunt u zien wat volgens onderzoek uw kansen zijn op de Hoofdprijs in de Nederlandse Loterijen en waar het geld heengaat: ( lees verder )


Geluksnummers.info Historie en Weetjes StaatsLoterij ! Geluksnummers.info

De loterij winnen

met Bijgeloof ?Geluksbrengers:

Gelukspoppetjes, bijgeloof en bidden. Soms ben je niet tevreden met alle nummers en astrologische kaarten van de hele wereld als je wilt spelen in de Lotto of Staatsloterij. Soms zou je wat meer zekerheid of vertrouwen willen hebben.

Geluksbrengers, amuletten en talismannen hebben volgens sommigen magische krachten. Normaal gesproken worden ze op de persoon zelf gedragen of het voorwerp wordt aangeraakt op een bepaalde manier, om ze te laten werken. Het aanraken van geluk brengende voorwerpen is een vaste gewoonte in veel culturen. In Mexico en andere latijns Amerikaanse landen moet je de persoon of het voorwerp ook aanraken waar je bewonderend tegen spreekt, anders riskeer je de toorn van El Ojo, het boze oog ! Zeg bijvoorbeeld nooit tegen een moeder dat haar baby lief is zonder het aan te raken met een aai of zoiets.

Geluksnummers.info 13 weetjes over Dertien ! Geluksnummers.info


De traditionele folklore heeft ook gewone geluksbrengers die u waarschijnlijk wel kent, zoals een koperen cent, een zilveren munt, een klavertje vier, een konijnepoot of een hoefijzer. Ook iemand anders kan een geluksbrenger zijn:

Een Lotto winnaar won ooit zelf 2 miljoen na het masseren van de schouders van een eerdere Lotto winnaar. Een andere Lotto winnaar won 7,9 miljoen na het kopen van de auto van een andere Lotto winnaar in Florida. ( lees verder )

Hoe zit dat met Geluksnummers in de Lotto/Loterij?Meer dan de helft van Nederland is bijgelovig:

Uit onderzoek(Rijswijk, 1 oktober 2008) in opdracht van de Lotto (ook Krasloten) voor de introductie van het Kraslot 'Gouden 7' bleek dat 55 procent van de Nederlanders een geluksnummer heeft en gebruikt voor o.a. de Lotto of eindcijfers van een Staatslot. Mensen met een geluksnummer zijn meer tevreden met de hoeveelheid geluk in hun leven. De zeven wordt het meest ingezet om het lot een handje te helpen. Volgens deskundigen is dit niet voor niets; het geluksnummer zeven heeft namelijk echt invloed.

Uit een analyse van de Lotto,

de moedermaatschappij van Krasloten, bleek dat 30 procent van de abonnees een zeven kiest bij het automatisch meespelen met Lotto. "Dat is bovenmatig veel,"  zegt Jaap Stavast, directeur Technologie &Ontwikkeling van De Lotto. "Is dat toeval, of zijn Nederlanders bijgelovig? Dit hebben we laten onderzoeken en het blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders een geluksgetal heeft (55%) en dat de zeven hierbij het populairst is."

Waarom geluksgetallen ?

Dr. ir. Sytze Kingma, socioloog aan de VU Amsterdam, zegt dat mensen met geluksnummers zekerheid kunnen scheppen in onzekere situaties: "Het geeft iets van houvast. Dit geldt voor kansspelers, maar bijvoorbeeld ook voor straaljagerpiloten in Irak." Het Nederlandse bijgeloof is volgens Albert van der Zeijden, van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur, mede gevormd door onze landbouwcultuur: "Misoogsten moesten koste wat kost voorkomen worden, daardoor ging men oogsten op bepaalde datums die geluk brachten." ( lees verder )


Geluksnummers.info Maakt Geld echt Gelukkig ? Geluksnummers.info


Met Dromen winnen

in de Lotto/Loterij ?dromen en lotto nummers


Dromen, buitenzintuiglijke waarneming en het onverklaarbare:

De eenvoudigste wetenschappelijke verklaring voor waarom de één wel de lotto of de Staatsloterij wint en anderen niet, is willekeurigheid van kans. Maar er zijn winnaars die paranormale factoren zien in het winnen van de Lotto of Staatsloterij jackpot.

Geluksnummers.info Dagdromen ? Geluksnummers.info

Buitenzintuiglijke waarneming:

Er zijn ook mensen die geloven dat buitenzintuiglijke waarneming niet enkel het terrein is van paranormale mediums. Iedereen heeft het in zekere mate, neem bijvoorbeeld die keer dat de telefoon ging en u al wist - zonder nummerherkenning - wie er belde voordat u opnam.

Dromen: ( lees verder )

Is het leven een Loterij ?... of is het misschien het grijpen van de mogelijkheden en kansen die je onderweg tegen komt ?

Er was eens een man in een dorp die zeer onfortuinlijk was, iedereen had medelijden met hem en het was inderdaad een man zonder geld, zonder huis, zonder vrouw en zonder kinderen, niemand wilde hem werk geven zelfs niet als knecht ofzo.

Geluksnummers.info Geluk en de kwaliteit van de Overheid ! Geluksnummers.info


Zijn aardige dorpsgenoten vroegen een wijze man om hulp voor de arme kerel, verrassend genoeg zei de wijze man dat het goede dat we doen voor anderen soms helemaal niets voor die personen veranderd. Hij voegde daaraan toe dat er iets in ons is, dat ons het leven doet leven dat we hebben. De vriendelijke mensen geloofden hem niet dus besloot hij om het hun te bewijzen: ( lees verder )

Hoe Bijgelovig bent u ?

Test uzelf !Geluksnummers en bijgeloof


1.

U loopt 's ochtends naar uw werk en uw pad wordt gekruist door een zwarte kat. Wat doet u?

2.

Uw buurman is bezig om zijn dakgoot schoon te maken, maar heeft zijn ladder zo onhandig neergezet dat u er niet omheen kunt lopen. Wat doet u?
( lees verder )


Geluksnummers.info Midlife Crisis en Geluk ?! Geluksnummers.info

De 4 Principes

van Geluk !Gelukkige mensen ontmoeten hun perfecte partner, bereiken hun levenslang gekoesterde ambities, vinden volwaardige banen en hebben een prettig en betekenisvol leven. Hun succes komt niet speciaal van hard werken, verbazingwekkende talenten of uitzonderlijke intelligentie. In plaats daarvan blijken zij een vaardigheid te hebben om er op het juiste moment en op de juiste plaats te zijn en meer dan gemiddeld te profiteren van mazzel in hun leven.

Prof. Richard Wiseman onderzoekt wetenschappelijk waarom sommige mensen zo'n aantrekkelijk leven hebben en wil technieken ontwikkelen die anderen de kans geeft om hun eigen voorspoed te vergroten. De belangrijkste bevindingen uit het onderzoek zijn gepubliceerd in zijn bestseller The Luck Factor.

Dit werk werd oorspronkelijk ontworpen om wetenschappelijk te onderzoek te doen naar de psychologische verschillen tussen mensen die zichzelf uitzonderlijk gelukkig of ongelukkig vonden. Dit eerste onderzoek werd gefinancierd door de Leverhulme Trust en uitgevoerd door Prof Wiseman in samenwerking met Dr Matthew Smith en dr. Peter Harris.

Prof Wiseman heeft inmiddels verder gewerkt op dit eerste werk door het identificeren van de vier basisprincipes die worden gebruikt door deze gelukkige mensen om het geluk in hun leven te creëren. En het ontwikkelen van technieken die het mogelijk maakt voor individuen om hun eigen geluk te vergroten. Voor dit onderzoek zijn honderden uitzonderlijk gelukkige en ongelukkige mensen ondervraagd en heeft men gebruik gemaakt van verschillende methoden om beter inzicht te verschaffen in de psychologie van het geluk. ( lees verder )

gelukennederland

Nederlanders en Geluk !


Vrijwel alle ouderen (95%) denken dat een klein gebaar een groot effect kan hebben. Jongeren kunnen zich minder vaak vinden in deze stelling (89%). Ook denken ouderen in vergelijking met jongeren vaker dat 'het kleine geluk' in het leven belangrijker is dan luxe (87% vs. 79%).

Twee derde van de Nederlanders (67%) vindt het leuk om een bloemetje te geven of een kaartje te sturen... Lees verder

(on-) GeluksNummers

in China !In China: Geluksnummer Twee

Het geluksnummer 2 wordt meestal beschouwd als een goed nummer in de Chinese cultuur. Er is een Chinees gezegde: "goede dingen komen in paren". Het is gebruikelijk om karakters te herhalen in product merknamen, zoals twee maal geluk, dat heeft zelfs een eigen chinees karakter, een combinatie van twee. In het Kantonees , is twee is hetzelfde als de tekens voor "makkelijk" en "helder". In Noord-China, kan het nummer, indien gebruikt als bijvoeglijk naamwoord, ook "dom" betekenen .

In China: Geluksnummer Drie

Het geluksnummer drie klinkt hetzelfde als het karakter voor "geboorte", en wordt beschouwd als een geluksnummer.

In China: Geluksnummer Vijf

Het geluksnummer 5 wordt ge-associeerd met de vijf elementen (water, vuur, aarde, hout en metaal) in de Chinese filosofie , en werd ook van oudsher geassocieerd met de keizer van China . Bijvoorbeeld, de Tiananmen poort, zijnde de belangrijkste verkeersader van de Verboden Stad , heeft vijf bogen. Het wordt ook wel aangeduid als het voornaamwoord "I", omdat de uitspraak van de "I" en 5 hetzelfde is in het Mandarijn. ( lees verder )

Geluksnummers.info Omgeving en het Geluksgevoel! Geluksnummers.info

Zit uw Geluk

in een Fortune Cookie ?Iedereen heeft wel eens een gelukskoekje gehad. Met daarin een strookje papier met een filosofische uitspraak of toekomstvoorspelling.De exacte oorsprong van deze koekjes is niet bekend, maar wordt omgeven door prachtige mysteries. ( lees verder )

Geluksnummers.info Geluk is een gewoonte ! Geluksnummers.infohappiness

Open deuren naar

Geluk in uw leven !


De meeste mensen denken bij geluk aan een etherische kracht, terwijl geluk per definitie schijnbaar buiten onze controle valt, zijn er nog steeds dingen die je kunt doen om je kansen te verbeteren op willekeurige positieve ervaringen. Zonder stereotiepe bovennatuurlijke talismannen, klaverblaadjes en konijnenpootjes, maar door in plaats daarvan te richten op perceptie en gedrag. Het verhogen van geluk is gewoon een kwestie van het veranderen van de manier waarop je kijkt naar de wereld, je houding ten opzichte van nieuwe dingen en benadering van verschillende situaties. ( lees verder )

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu


© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy