terug menu geluksnummersinfo


De Numerologie methode

een Lotto / Loterij geluksnummers methode:Om het simpel te houden, numerologie is de wetenschap van uw(ongeluk - en) geluksnummers die al in heel veel oude culturen werd gebruikt.

het Lotto Numerologie systeem

Het Numerologie Systeem:


Na de Lotto Nummer Strategie: Frequentie Analyse, De Geluksnummers Methode en De Reduceer Methode gaan we nu dus de Numerologie Methode bekijken.

Misschien is het u weleens opgevallen dat sommige nummers telkens terugkomen in uw leven, zoals telefoonnummers, verjaardagen en adresnummers. Of u heeft ervaren dat op sommige dagen of periodes je niet schijnt te kunnen verliezen, of dat juist alles verkeerd te gaat ! Hier gaan we bekijken hoe we numerologisch de meest gelukkige nummers van allemaal - volgens velen - kunnen gaan bepalen, namelijk uw geboortedatum ! Er zijn twee verschillende type geboortedatum-nummers: uw primaire nummer en uw secondaire nummmer, elk nummer wordt anders berekent.

Uw primaire nummer:


Hoewel er verschil van mening is onder numerologen over welk nummer de meeste betekenis heeft, wordt het primaire nummer in het algemeen beschouwd als meest invloedrijke nummer.Uw primaire nummer is in elk opzicht voor u van belang, van de lotto tot alle belangrijke gebeurtenissen zoals: geboorte, huwlijk en andere gedenkwaardige momenten in uw leven

Uw primaire nummer berekenen is snel gedaan.Het is gewoon uw geboortedag.Als iemand is geboren op 8 december 1950, dan is zijn of haar primaire nummer 8, als iemand is geboren op een datum met twee cijfers zoals 17 december 1950, dan is het primaire nummer nog steeds 8 omdat in de numerologie de nummers altijd worden teruggebracht tot de laagste waarde: 1 + 7 = 8.

top/menu:luckynumbers4u menu


Uw secondaire nummer:


Een ander belangrijk geluksnummer in uw leven is uw secondaire nummer, sommige numerologen beschouwen dit nummer van groter belang dan het primaire nummer. Door middel van uit-testen van beide nummers in een bepaalde periode kunt u zelf beslissen welk nummer u gaat gebruiken in de lotto/loterij.

Uw secondaire nummer berekenen is slechts iets minder snel gedaan, dan uw primaire nummer.Door het optellen van de dag, de maand en het jaar van uw geboorte en vervolgens deze weer terug te brengen naar de laagste waarde, zoals bij het primaire nummer.
Dus bij dezelfde persoon geboren op 8 december 1950 zou dat worden(maand = 1 t / m 12):

8(dag) + 1 + 2(maand = 12) + 1 + 9 + 5 + 0(jaar = 1950) = 26 = 2 + 6 = 8!Het secondaire nummer van deze persoon is dus 8.

het Lotto Numerologie systeem

En nu..de Lotto Nummers:Voor uw poging tot winnen van de Lotto Jackpot met uw primaire/secondaire geluksnummer, kunt u dat nummer spelen in combinatie met andere nummers.Bovengenoemde persoon zou dus spelen met 8 en vijf andere nummers.(Vergeet ook niet uw eindcijfers in de Staatsloterij!).

U kunt zelfs verschillende of misschien alle nummers met dezelfde primaire / secondaire waarde spelen in de lotto / Staatsloterij.Uitgaand van dit nummer 8 zou deze persoon kunnen spelen met:

8, (1 + 7 = 8), 26(2 + 6 = 8), 35(3 + 5 = 8), 44(4 + 4 = 8) en...

Verder nog... ?


Hoewel uw geboortedatum-nummers van het grootste belang zijn - numerologisch gesproken - kunnen andere persoonlijke nummers ook veel geluk brengen. U kunt elke belangrijke viering in uw leven gebruiken zoals, huwlijk en verjaardagen in de familie, die zijn ook met u verbonden. Nog enkele opties zijn: leeftijd, burger servicenummer, adresnummer, telefoonnummer en banknummer, allemaal te gebruiken met dezelfde formule als boven.

naar boven: 		lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy