terug menu geluksnummersinfo


De Pooling methode

een Lotto/Loterij geluksnummers methode:Geluksnummers


Hier zijn enkele richtlijnen waar je aan moet denken:


ook moeten sommige zaken vanaf het begin duidelijk zijn zoals wie de Lotto/loterij deelnamebewijzen in zijn bezit heeft. De juiste procedures die er moeten worden gevolgd in het geval er prijzen zijn gewonnen en hoe de nummers worden verkregen.

U heeft nu een aantal Lotto/loterij getallen methoden en verschillende technieken kunnen beoordelen. Tijd om uw keuze verder te verfijnen met nog enkele tips. Weet wat te doen en wat niet te doen, maak een budget en hou u daaraan.

Geluksnummers tips

Nog enkele tips:


Er zijn veel software programma's gebaseerd op een database, zoals astrologie of numerologie, deze kunnen erg kostbaar zijn. Er zijn online, ook gratis online Geluksgetallen-machines beschikbaar om uw persoonlijke geluksnummers te bepalen.

Koop indien mogelijk altijd zelf uw lotto/loterij loten. Vraag het niet aan buren of vrienden om ze voor u te halen. Haal ze ook niet voor iemand anders. Leen ook geen geld uit voor het kopen van lotto/loterij loten. Waarom niet ? omdat dit geen gewone boodschap is zoals het kopen van een brood voor iemand in de winkel. Als er geen of een kleine prijs op valt dan zal het geen probleem zijn, maar als er een grote prijs op valt dan kun je in een vervelende situatie terechtkomen. Zo'n kleine moeite voor de buren gaat dan ineens over een groot bedrag in euro's !

Maak er geen gewoonte van om allemaal lage getallen in te vullen. Hou altijd in gedachte dat de meest populaire getallen 1 tot en met 31 zijn. Beperk het tot een minimum. Er zijn wel winnende lage getallen geweest, maar de kans om de prijs met veel anderen te moeten delen is dan ook hoger.

Als de hoofdprijs telkens groter en groter wordt, zullen er steeds meer mensen meespelen zelfs als ze dat normaal nooit doen. Als het uw bedoeling is om te winnen dan is dit niet de juiste manier, het is juist de bedoeling de kansen te verhogen, dus waarom dan helemaal achter aansluiten in die lange rij ? Verstandige spelers doen juist mee aan "kleine" loterijen met "slechts" enkele miljoenen.

Tot slot, hou altijd de geldigheidstermijn in de gaten zoals bij krasloten en staatsloten (1 jaar).

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy