terug menu geluksnummersinfo


Is het Leven

een Loterij ??


is het hele leven een loterij?

Er verstreek een half jaar, toen verzocht de wijze man de mensen in het dorp om van elk huis een goudstuk te verzamelen voor de arme oude man, zonder het hem te vertellen en dat deden ze.

In het midden van het dorp lag een brug die zo scheef was, dat wanneer je op het ene uiteinde stond je niet de andere kant kon zien. De wijze man legde de zak vol gouden munten vlak achter het midden van de brug en vroeg de arme oude man om de brug over te steken. Het hele dorp stond naar hem te kijken.

Daarna vroeg de wijze man hem wat hij had gezien op de weg, de arme man zei: "Ik zag niets". Iedereen staarde de arme man aan. "Ik dacht bij mezelf", legde hij uit, "dat het oversteken van de brug erg eenvoudig is, ik loop er bijna elke dag over. Dus stak ik de brug over met mijn ogen dicht" !

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je die ene kans hebt gemist, simpelweg omdat je er misschien langs liep met je ogen dicht ? Als die zak goud het winnende Staatslot is met jouw twee persoonlijke Geluksnummers als eindcijfers, dan wordt het misschien tijd om toch maar dat Staatslot te kopen !

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy