terug menu geluksnummersinfo


De Lotto of loterij winnen

met Bijgeloof !Divinatie:

Dat is de kunst van het voorspellen van de toekomst aan de hand van tekens, voortekenen. In oude tijden gebruikten voorspellers zelfs botten en ingewanden om voorspellingen te doen. De oude Grieken gooiden wijn in een vat en bestudeerden het spetter patroon en Polynesiërs draaien een kokosnoot.

Welke voorspellingstechniek zou u kunnen gebruiken als u liever geen goede wijn wilt weggooien of door uw voorraad ingewanden bent ? Misschien een munt opgooien, dobbelstenen of het boeken systeem gebruiken door een boek willekeurig te openen op een bladzijde en de nummers te gebruiken die u tegenkomt.

spiegelbeeld en lotto geluksnummers bijgeloof

Bijgeloof:

Veel mensen beschouwen bijgeloof als een vreemde bezigheid, maar veel is van oorsprong begonnen in de oude religies. Andere zijn gebaseerd op logica, door wat men toen als een gegeven feit zag. Uw weerspiegeling bijvoorbeeld, werd gezien als een deel van de ziel, dus het breken van een spiegel zou een ramp moeten veroorzaken.

Gewone en ongewone bijgeloof-feiten: fortunecookie

Nog meer suggesties om nummers te kiezen: ....
Of pak het serieus aan met de GeluksNummer Methodes van deze website www.geluksnummers.info, voor de beste Lotto Loterij strategiën !naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy