terug menu geluksnummersinfo

De Familie Lotto Mixer

familiemixer


Goed, je wilt meedoen, meespelen in de Lotto en liefst de jackpot winnen. Vraag is hoe je dan je lottoformulier gaat invullen oftewel welke lottogetallen je gaat invullen. Laten we eerlijk zijn, de lottogetallen die gaan worden getrokken weten we (nog) niet. Je kunt er lang of kort over denken maar in de toekomst kijken blijft een lastig gegeven. Niet meedoen is een optie maar dan zal je ook nooit die jackpot winnen en dan valt er over veel dingen ook niet te dromen.

>>> Het begon de nacht voor de lotto trekking van een zaterdag.Ik droomde de cijfers van de komende lotto trekking behalve eentje dat ik niet erg duidelijk kon zien...die ochtend haaste ik me om een formulier in te vullen aangezien de cijfers nog vers in m'n geheugen waren...behalve dat één...nadat ik zo overtuigd was van deze droom en toch niet erg bijgelovig was vulde ik voor deze gelegenheid toch maar eens een meervoudig formulier in (je weet nooit)...voor dat één laatste nummertje vroeg ik m'n vrouw om eens een gokje te doen...en ze koos het nummer 5 ,een verjaardags datum die ze steeds invult, ik vulde het echter niet in...en jammer want dat was nu net het getal dat ik nodig had om m'n 6 juiste winnende nummers te hebben...maar straf was het zeker en vast want ik had voor de rest alles goed ( een 5+) goed voor een 800.000fr. maar laat me vanaf nu maar naar m'n vrouw luisteren, die weet het altijd beter <<<

Nou zijn er ontzettend veel manieren om die winnende lottogetallen in te vullen op dat lottoformulier zoals je bijvoorbeeld kunt zien op deze Geluksnummers Primera website en deze Lotto Analyse website. Maar dat wat bijna iedereen doet, dat wordt nooit verder bekeken want ja... dat weten we toch allemaal wel (???):

Ja precies, bijna iedereen vult die verjaardagen in of die geboortedatums of die huisnummers, van dochterlief, zoonlief, moeder, tante, oom en noem verder maar op. Wat is nou het probleem daarmee, zou je zeggen, nou op zich is het een leuk en makkelijk op te hoesten gegeven maar het gaat ook heel gemakkelijk mis:

Je blijft vaak hangen op dezelfde verjaardagen e.d. je denkt er van tevoren nooit over na en zelfs al weet je er veel, je komt meestal of zelfs altijd weer op diezelfde getallen uit. Wat nou als je het - voor één keer - wel van tevoren zou aanpakken, met diezelfde en/of alle verjaardagen, jaartallen van kinderen, ooms en tantes etc.

top/menu: luckynumbers4u menu


>>> Het gebeurde een 20-tal jaren geleden in Tombeek, een landelijk gehucht bij Overijsel. Een bejaard koppel, waarvan de man hartpatiënt was, speelde al jarenlang wekelijks op de lotto. Die bewuste zaterdag noteert de vrouw de nummers van de Lottotrekking en ziet dat het raak is. Ze hebben de grote pot gewonnen. Wetende dat haar man hartpatiënt is, laat ze niets merken en belt ze maandagmorgen naar de huisarts om te vragen of hij het goede nieuws aan haar man wil vertellen (ondertussen weet ze dat het over +/- 17miljoen gaat), zodanig dat het hart van haar man niet over zijn toeren tikt. 's Anderendaags komt de dokter op bezoek, zogezegd voor de maandelijkse kontrole, hij was toch toevallig in de buurt enz.... en het gesprek gaat over koetjes en kalfjes en tenslotte komen ze bij het onderwerp, "wat zou je doen moest je met de Lotto winnen?" Wel dokter, zegt de bejaarde man, U hebt mij in '75 gered bij mijn eerste attakske en in '77 hebt ge mij genezen van mijn prostaat. Sinds dat ge mij Viagra voorschrijft voel ik mij terug 20. Wel uit dankbaarheid zou je meteen de helft van mijn lottomiljoenen krijgen. Bij het aanhoren van deze vrijgevigheid kreeg die dokter zelf een hartaanval en overleed ter plaatse. De twee oudjes zijn intussen krasse 90-ers geworden en worden verzorgd in het Seniorencentrum "Sonien" te Tervuren <<<

Je zet het bijvoorbeeld allemaal, maar dan ook echt al die gegevens die er in je familie zijn, in een computertekstbestandje en verdeel het dan in stukjes zoals :Ja, en wat dan nog ?

Dat kunnen we allemaal wel verzinnen. Tuurlijk, maar nu is er ook een manier om het niet zelf weer te moeten verzinnen welke getallen en in welke volgorde je die getallen zou moeten gebruiken om vervolgens weer op diezelfde getallen uit te komen !

Nu is er de Familie Lotto getallen Mixer ! Voortaan zet u uw verzamelde Familie-nummergegevens in onze MIXER en haalt daarmee uw zes winnende Lotto getallen , uw geluksnummers, in een volkomen onafhankelijk en willekeurige volgorde uit deze Familie-MIXER-Tool !

top/menu: luckynumbers4u menu


De Familie Lotto Getallen Mixer:


throwyourfamily
Maak en Mix een lijst (Familie-)Nummers of Lotto Getallen/woorden/namen of zinnen in willekeurige volgordes:
GeluksNummers: Type 1 2 3...1000 of klik op -DEMO- voor:  Laag Hoog  
Letters (voorletters ?): Type letters (a b c d e...   bijvoorbeeld.) : DEMO  
Woorden / Namen: Type woorden (Kat Hond Vogel...) of tekst: DEMO of Tekst
Zinnen / Wensen: Type tekst of 3+ zinnen met standaard eindleestekens: DEMO

 
 
*Werkt ook offline * MIXEN en VOLGORDE buttons zijn her-Klikbaar  


Javascript by T.Cobb

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy