terug menu geluksnummersinfo


Bereken uw Kansen met

de Lotto - loterij Kansen Rekenmachine !Deze Lotto kansen Rekenmachine is accuraat in willekeurige selecties maar is alleen representatief voor de best mogelijke kansen.

Om deze Kansen rekenmachine(s) te gebruiken dient u het aantal getallen te selecteren dat u nodig heeft; de standaard waarde is 6. Selecteer dan het aantal getallen waaruit moet worden geselecteerd; de standaard waarde is 45. Vul het aantal getallen in waarvan u de kansen wilt berekenen als de juiste getallen in de Lotto trekking; de standaard waarde is 3. Indien het aantal getallen dat u nodig heeft groter is dan 1 en uw keuzegetal is groter dan 1, en u moet dubbele nummers toestaan, vink dan dat vakje aan. Klik op "Bereken de Ruwe-basis Kansen", de kansen worden dan weergegeven in twee mogelijke waarden.

Indien uw selectie ook een extra getalselectie heeft, vul die waarden dan in op dezelfde manier, in het "Extra getallen" gedeelte. De standaardwaarde is het kiezen van 1 getal uit 50 getallen en om alleen dat ene getal te berekenen als mogelijk juist getal in de Loterijtrekking. Ook hier kunnen andere getallen worden geselecteerd. Indien het aantal getallen dat u nodig heeft groter is dan 1 en uw keuze is groter dan 1, en u moet dubbele nummers toestaan, vink dan het vakje aan. Klik op "Bereken Extra Getallen kansen" voor dat resultaat.

Indien u de gecombineerde gegevens van beide rekenmachine-gedeeltes als één resultaat wilt zien, klik dan op "Bereken met alle factoren het totaal aantal Kansen". De kansen tegen u zullen enorm toenemen, zoals u zult zien.

Selecteer getallen uit Lottogetallen

waarvan in de Lotto Trekking vallen.

Toestaan dubbele Lottogetallen?De Ruwe-basis Kansen zijn: of, 1 op

Selecteer extra getal(len) uit Getallen

gelijk aan daarvan in willekeurige volgorde.

Toestaan dubbele juiste Lottogetallen?Extra Kansen zijn 1 opTotaal aantal Kansen zijn 1 opnaar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000-- J.P. van Hove -
Contact- Disclaimer -Privacy