terug menu geluksnummersinfo

De 4 Principes

van Geluk:goodluck

Uit de resultaten van dit werk blijkt dat gelukkige mensen niet voor het geluk worden geboren. In plaats daarvan, gebruiken gelukkige mensen, zonder het te beseffen, vier basisprincipes om geluk in hun leven te maken:

Principe Een:

Maximaliseer kansrijke voorvallen. Gelukkige mensen zijn bedreven in het maken, opmerken en het handelen in kansrijke voorvallen. Zij doen dit op verschillende manieren, met inbegrip van netwerken, een ontspannen houding aannemen ten opzichte van het leven en door zich open te stellen voor nieuwe ervaringen.

Principe Twee:

Luisteren naar gelukkige ingevingen. Gelukkige mensen nemen effectieve beslissingen door te luisteren naar hun intuïtie en buikgevoel. Bovendien ondernemen zij actief stappen om hun intuïtieve vermogens te stimuleren door bijvoorbeeld te mediteren en hun geest te ontdoen van andere gedachten.

Principe Drie:

Ga uit van veel voorspoed en geluk. Gelukkige mensen gaan uit van veel voorspoed en geluk in hun toekomst. Deze verwachtingen worden self-fulfilling prophecies doordat gelukkige mensen blijven volharden bij tegenspoed en door vorm te geven aan hun interacties met anderen op een positieve manier.

Principe vier:

Verander ongeluk in geluk. Gelukkige mensen veranderen ongeluk in goed geluk, zij gebruiken verschillende psychologische technieken in het omgaan daarmee, en gedijen vaak zelfs op het ongeluk dat op hun weg komt. Bijvoorbeeld, zij bedenken spontaan hoe het erger had kunnen zijn, staan niet stil bij ongeluk, en brengen de situatie onder controle.

Een belangrijk aspect van het werk van Prof Wiseman is de ontwikkeling van technieken die mensen helpt het geluk te vergroten dat ze tegenkomen in hun leven. Deze technieken helpen mensen om te denken en zich te gedragen als een gelukkig persoon. De werkzaamheid van deze technieken is wetenschappelijk onderzocht in een reeks experimenten aangeduid als gelukscholen. Deze studies zullen van de deelnemers 'een geluk profiel' vaststellen - een maatstaf voor de mate waarin zij de principes van geluk in hun leven toepassen en hen vragen om speciaal ontworpen oefeningen uit te voeren die zich richten op gebieden die behoefte hebben aan verbetering. De Geluksschool heeft bewezen zeer succesvol te zijn, bijna alle deelnemers melden significante veranderingen in hun leven, met inbegrip van verhoogde niveaus van geluk, het gevoel van eigenwaarde, zelfvertrouwen en succes.

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy