terug menu geluksnummersinfo


Open deuren naar

Geluk in uw leven:1
Stop met het verwachten van pech.

Als je de hoeveelheid goed geluk in jouw leven wilt verhogen, moet je eerst de gewoonte doorbreken van het altijd zoeken naar de negatieve aspecten van een situatie. Dwing jezelf om de keerzijde te negeren en in plaats daarvan alleen aandacht te besteden aan de positieve aspecten. Als je stopt met zoeken naar de slechte dingen en gaat zoeken naar de goede dingen, zal je geest geconcentreerd zijn op de goede richting.

2
Omring jezelf met positieve mensen.

Of je het je realiseert of niet, de houding en de persoonlijkheid van de mensen om je heen zijn rechtstreeks van invloed op jouw perceptie van de wereld. Beoordeel eens de mensen in je omgeving die je het meeste ziet. Als die mensen constant klagen over het feit dat ze niet vrolijk, ongelukkig, of weinig succesvol zijn, ga dan niet zoveel of minder met hen om. Door jezelf te omringen met blije en meer verheffende mensen, zal je onbewust worden beïnvloed door hun kijk op het leven en je zal jouw persoonlijke ervaringen in een meer positief licht gaan zien.

3
Pak elke kans, ook met een risico.

Er is geen beloning zonder risico. Wanneer je jezelf geconfronteerd ziet met een beslissing die voor jou mogelijk het leven kan verbeteren, overweeg dan serieus elk mogelijk resultaat van elke keus, met speciaal de nadruk op de gevolgen van het eventueel niets doen. Als jij denkt dat je leven ongelukkig is, dan moet je stappen ondernemen om het geluk te verhogen. Deze stappen omvatten ook het doen van dingen die je nog nooit hebt gedaan. Verwacht niet dat jouw geluk veranderd als je geen nieuwe ervaringen wilt opdoen.

4
Maximaliseer je mogelijkheden.

Onderzoek jezelf grondig en maak een notitie van waar je goed in bent. Vind een manier om jouw natuurlijke vaardigheden en capaciteiten volledig te kunnen benutten. Richt je niet op de dingen die je niet hebt of de dingen die je niet kan doen. Als je aandacht besteedt aan wat je al hebt en op zoek gaat naar manieren om te profiteren van deze vaardigheden, zal je je geluk in het leven verbeteren.

5
Geloof in karma.

Je hoeft het niet te zien als een religieuze of spirituele kwestie, maar eerder als een van innerlijke rust en zelfrespect. Behandel anderen zoals jijzelf zou willen worden behandeld.Doe willekeurig aan goede daden in de praktijk en ga andere mensen helpen als je in een positie bent om iets bij te dragen. Door je genereus te gedragen, zal je geluk in het leven gewoon verbeteren omdat je dan in situaties zult komen waar anderen dat zullen opmerken en zich later die vriendelijkheid zullen herinneren.

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -
Contact - Disclaimer - Privacy