terug menu geluksnummersinfo


Winnen met dromen

in de Lotto/Loterijen:Natuurlijk kun je niet bepalen waar je over gaat dromen, maar als je over een nummer(s) droomt, kan het geen kwaad om deze te gebruiken, ook als je dus over een bepaald aantal mensen of dingen droomt, kun je deze als lotto nummers gebruiken.

dromen en lotto nummers


Het onderbewustzijn geeft vaak de oplossing in puzzels of raadsels, dus train uzelf in het duiden en interpreteren van uw dromen. Als u droomt over het kopen van een doosje eieren speel dan het aantal dat in dat doosje zat, speel als het aantal 6 was, andere nummers met dezelfde waarde: 15(1+5=6), 24, 33, 42.

Dus leg pen en papier naast uw bed om de hints uit uw dromen niet te vergeten. Probeer uw dromen weer voor de geest te halen als u 's ochtends opstaat, dan zit het nog vers in uw geheugen.

Het onverklaarbare:

Dromen Carl Jung


Carl Jung vond nummers interessant, hij maakte er tijdens zijn leven een studie van. Jung verbond onverklaarbare gebeurtenissen aan onbekende krachten zoekend naar het brengen van orde in een chaotische wereld. Hij schreef dat toevalligheden meer voorkwamen dan een waarschijnlijkheids theorie zou voorspellen. Hij noemde dit fenomeen synchroniciteit - wanneer schijnbaar niet-gerelateerde gebeurtenissen ontstaan in een onverwachte onderlinge samenhang met elkaar.

Als het op lotto of Staatsloterij aankomt:

...kunnen er zeker vreemde dingen gebeuren, zoals die keer dat uw lotto nummers werden getrokken, net die ene keer dat u niet speelde ! Of het nu gaat om om willekeurige gebeurtenissen of synchroniciteit, zuiver kans of het Lot, kunt u alleen beslissen.

....maak in ieder geval gebruik van www.geluksnummers.info, de Geluksnummers methoden/strategiën om te winnen in de Lotto of Staatsloterij.

naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000-- J.P. van Hove -
Contact- Disclaimer -Privacy