Lotto Geluksnummers Strategie deel 4:geboren voor het Geluk ?

Het is duidelijk dat je geluk moet hebben om te winnen in de Lotto / StaatsLoterij. We kennen allemaal de statistieken van de lotto/Staatsloterij, zelfs zonder de exacte gegevens te weten, kent u vast wel uitdrukkingen zoals: "Je hebt meer kans om door de bliksem te te worden getroffen". Hoewel dit zeker waar is, vinden toch veel mensen het leuk om in de Lotto te spelen. Het is een leuke manier om een beetje geld uit te geven en te dromen hoe het zou zijn om erg rijk te zijn als u de Lotto zou winnen.

Als het kopen van een willekeurig lot in de Staatsloterij/Lotto u gaat vervelen, kunt u het weer nieuw leven inblazen door alternatieve technieken te gebruiken om uw geluksnummers te vinden.

wist u dat als u verjaardag-nummers gebruikt - zoals veel mensen doen - u eigenlijk een heel oud ritueel toepast: numerologie is de studie naar de betekenis van nummers in ons leven. De oorsprong is niet exact bekend, maar het gaat terug tot ver voor Christus. Het werd al gebruikt door de Chaldeërs in Babylonië, zuid Irak. Sommige geloven zelfs dat het mysterieuze ontwerp van de piramide van Giza deels is gebaseerd op numerologische berekeningen.

Om het simpel te houden, numerologie is de wetenschap van uw (ongeluk- en) geluksnummers die al in heel veel oude culturen werd gebruikt.

het Lotto Numerologie systeem

Het Numerologie Systeem:Na de Lotto Nummer Strategie: Frequentie Analyse (deel 1), Het Geluksnummers Systeem (deel 2) en Het Pooling systeem (deel 3) gaan we nu dus de numerologische strategie bekijken.

Misschien is het u weleens opgevallen dat sommige nummers telkens terugkomen in uw leven, zoals telefoonnummers, verjaardagen en adresnummers. Of u heeft ervaren dat op sommige dagen of periodes je niet schijnt te kunnen verliezen, of dat juist alles verkeerd te gaat ! Hier gaan we bekijken hoe we numerologisch de meest gelukkige nummers van allemaal - volgens velen - kunnen gaan bepalen, namelijk uw geboortedatum ! Er zijn twee verschillende type geboortedatum-nummers: uw primaire nummer en uw secondaire nummmer, elk nummer wordt anders berekent.

Uw primaire nummer:Hoewel er verschil van mening is onder numerologen over welk nummer de meeste betekenis heeft, wordt het primaire nummer in het algemeen beschouwd als meest invloedrijke nummer. Uw primaire nummer is in elk opzicht voor u van belang, van de lotto tot alle belangrijke gebeurtenissen zoals: geboorte, huwlijk en andere gedenkwaardige momenten in uw leven

Uw primaire nummer berekenen is snel gedaan. Het is gewoon uw geboortedag. Als iemand is geboren op 8 december 1950, dan is zijn of haar primaire nummer 8, als iemand is geboren op een datum met twee cijfers zoals 17 december 1950, dan is het primaire nummer nog steeds 8 omdat in de numerologie de nummers altijd worden teruggebracht tot de laagste waarde: 1+7=8.

Uw secondaire nummer:Een ander belangrijk geluksnummer in uw leven is uw secondaire nummer, sommige numerologen beschouwen dit nummer van groter belang dan het primaire nummer. Door middel van uit-testen van beide nummers in een bepaalde periode kunt u zelf beslissen welk nummer u gaat gebruiken in de lotto/loterij.

Uw secondaire nummer berekenen is slechts iets minder snel gedaan, dan uw primaire nummer. Door het optellen van de dag, de maand en het jaar van uw geboorte en vervolgens deze weer terug te brengen naar de laagste waarde, zoals bij het primaire nummer.
Dus bij dezelfde persoon geboren op 8 december 1950 zou dat worden (maand= 1 t/m 12) :

8 (dag) + 1+2 (maand=12) + 1+9+5+0 (jaar=1950) = 26 = 2+6 = 8 !

Het secondaire nummer van deze persoon is dus 8.

het Lotto Numerologie systeem

En nu ..de Lotto Nummers:Voor uw poging tot winnen van de Lotto Jackpot met uw primaire/secondaire geluksnummer, kunt u dat nummer spelen in combinatie met andere nummers. Bovengenoemde persoon zou dus spelen met 8 en vijf andere nummers. (Vergeet ook niet uw eindcijfers in de Staatsloterij !).

U kunt zelfs verschillende of misschien alle nummers met dezelfde primaire/secondaire waarde spelen in de lotto/Staatsloterij. Uitgaand van dit nummer 8 zou deze persoon kunnen spelen met:

8, (1+7=8), 26 (2+6=8), 35 (3+5=8), 44 (4+4=8) en ...

Verder nog...?Hoewel uw geboortedatum-nummers van het grootste belang zijn - numerologisch gesproken - kunnen andere persoonlijke nummers ook veel geluk brengen. U kunt elke belangrijke viering in uw leven gebruiken zoals, huwlijk en verjaardagen in de familie, die zijn ook met u verbonden. Nog enkele opties zijn: leeftijd, burger servicenummer, adresnummer, telefoonnummer en banknummer, allemaal te gebruiken met dezelfde formule als boven.Natuurlijk zijn er ook nog de andere Lotto Nummer strategiën die we kunnen gebruiken om de Lotto te winnen:
  1. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Frequentie Analyse Systeem.
  2. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Geluksnummer Systeem..
  3. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Pooling Systeem.
  4. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Alfabet Systeem.
  5. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Reduceer Systeem.

Hans van Hove

(Primera van Hove voor geluksnummers)

Naar het Menu:menu primera van Hove

Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy