Kaartverkoop

Via PayLogic, Eventim en Ticketmaster is bij Primera van Hove ook de kaartverkoop voor ruim - 500 evenementorganisaties - dus voor Muziek- en Dance Festivals/concerten en nog vele andere evenementen.

Primera en Paylogic werken samen in vorming nieuwe ticketgigant:Amsterdam, 24 januari 2008 - vanaf medio 2008 ook toegangskaarten van ruim 200 evenementorganisaties bij Primera-winkels verkrijgbaar.

Winkelketen Primera gaat een langdurige samenwerkingsovereenkomst aan met online E-Ticketingpartij Paylogic. De samenwerking is voor beide partijen een belangrijke stap om hun ambities te verwezenlijken. Primera beoogt het beste en meest complete fysieke kaartverkoop kanaal van Nederland te worden, terwijl Paylogic met deze overeenkomst haar positie als dienstverlener aan evenementenorganisatoren aanzienlijk versterkt. Nu worden via Paylogic de toegangskaarten voor de meer dan 200 evenementorganisaties aan toegevoegd.

Voor fysieke kaartverkoop (verkoop van gedrukte entreekaarten in bijvoorbeeld winkels) is een retailkanaal met landelijke dekking heel belangrijk. Winkelketen Primera heeft 480 winkels gevestigd door heel Nederland en dit aantal zal op termijn uitgroeien naar 500 winkels. Primera bestaat uit een keten van servicegerichte ondernemers en heeft meer dan 750.000 kopende klanten per week.

Gert van Doorn, formulemanager van Primera: we kunnen in samenwerking met Paylogic onze dienstverlening opnieuw uitbreiden.We bereiken met de tickets van Paylogic andere belangrijke doelgroepen via dance-evenementen zoals Dance Valley, Rock-it Open Air en Masters of Hard core, maar ook via beurzen zoals de Woonbeurs, de Miljonair Fair en de Jonge Gezinnenbeurs.

Over Primera

Coöperatie Primera b.a is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers, opgericht in 1991. Naast de inmiddels bijna 480 aangesloten zelfstandige ondernemers kent Coöperatie Primera b.a. twee participanten. Dit zijn Britisch American Tobacco The Netherlands B.V. en Agio Cigars. De participanten ondersteunen de coëperatie. Alle activiteiten van Coöperatie Primera b.a. zijn gericht op het commerciële en bedrijfseconomische succes van de zelfstandige ondernemers, die dan ook de meerderheid van de aandelen in eigendom hebben. Voor meer informatie: www.primera.nl.

Paylogic heeft onder andere de volgende namen in haar klantenbestand: UDC, FCA, Circuit Park Zandvoort, Miljonair Fair, Art of Dance, X-Sense, Chemistry, Powerzone, Zwarte Cross, The Matrixx, Discobrains, Hed Kandi, Sneakerz, Paaspop, de Zenith, Circus Renz, Kamasutra Beurs en nog vele anderen. Voor meer informatie zie: www.paylogic.nl.

Primera breidt ticketaanbod uit

Naast de huidige samenwerking met Paylogic start Primera nu ook met de verkoop van alle evenementen van Eventim en Ticketmaster. " We denken met deze samenwerking ons nog verder op de kaart te zetten als het fysieke kanaal voor tickets. Met ruim 480 winkels zijn wij voor de consument de vertrouwde winkel in de buurt waar ze terecht kunnen voor een breed aanbod tickets", aldus Gert van Doorn (commercieel directeur Primera)

Na eind 2011 te zijn gestart met de content van Stage Entertainment worden nu dus ook alle andere evenementen van Eventim en Ticketmaster via de winkels van Primera verkocht. Eventim en Ticketmaster kiezen hier bewust voor Primera. "Voor ons biedt Primera met ruim 480 winkels een enorme landelijke dekking. Daarnaast heeft Primera de afgelopen jaren bewezen ticketverkoop serieus te nemen gezien de vele eigen marketinginspanningen. Daarom kiezen wij, net als Paylogic, exclusief voor Primera", aldus Henk Schuit .

Ook Jan-Willem van der Meer (commercieel directeur Paylogic) ziet de voordelen van deze toevoeging; "Met deze exclusieve samenwerking zetten deze partijen gezamenlijk een heel duidelijke statement; vooral omdat Primera ook exclusief voor deze partners kiest. Het is dan ook duidelijk welke ticketing organisaties de komende jaren het grootste en sterkste fysieke ticketverkoop aanbieden en welke dat niet doen. Vanzelfsprekend zullen Paylogic en Eventim en Ticketmaster op de ticketing markt flink blijven concurreren en zal het onderscheid vooral "online" moeten worden gemaakt."

"Uitbreiding van content is voor ons de manier om te groeien, met Paylogic en Eventim en Ticketmaster bieden we de sterkste drie aanbieders aan op de Nederlandse markt. Beide hebben een zeer uiteenlopende totaalservice, waardoor werkelijk elke evenementorganisator, met iedere ticketingbehoefte, zeer goed bij minimaal één van hen terecht kan. Ook wij kiezen dus bewust exclusief voor Eventim en Ticketmaster en Paylogic. Professionele partijen waarmee wij ook de komende jaren successen willen gaan boeken". aldus van Doorn.

Naar het Menu:menu primera van Hove

Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy