lottogetallen4

Weer een Lotto nummer systeem voor het vinden van de winnende lottogetallen. Deze keer gebaseerd op een opmerkelijk rekenkundig patroon in de Lotto uitslagen. als u dit heeft gelezen zult u nooit meer op dezelfde manier naar lottogetallen kijken. vraag uzelf eens af hoe u liever de winnende lottogetallen wilt kiezen:

6 lottogetallen kiezen tussen de 1 en 45
of
6 lottogetallen kiezen tusen de 1 en 15 ?


Het lijkt ongelofelijk maar, de meeste winnende lottogetallen kunnen worden teruggebracht tot getallen tussen de 1 en 15, dit vergt enige uitleg:


Menu:menu primera van Hove

*Zo werkt het:


Eigenlijk is het heel eenvoudig, het is de manier waarop een computerprogramma lottogetallen op de harde schijf zet. Omdat opslagruimte altijd een probleem is met computers wordt - indien mogelijk - datacompressie gebruikt. Om lottogetallen op te slaan zal het computerprogramma het verschil opslaan tussen elk volgend lottogetal. (ga naar beknopte handleiding hieronder)

Kijk bijvoorbeeld naar deze winnende lottogetallen:

3-9-18-19-27-33

en kijk dan naar dezelfde lottogetallen zoals die door het computerprogramma worden opgeslagen:

3-6-9-1-8-6

Die laatste getallen zijn de lage/gereduceerde lottogetallen, maar nog steeds hezelfde d.w.z. kunnen weer worden omgerekend naar dezelfde winnende lottogetallen zoals in het voorbeeld. Deze getallen zijn gereduceerd door middel van het aftrekken van elk winnend lottogetal van het daaropvolgende winnend lottogetal:
Om vervolgens deze gereduceerde getallen om te rekenen naar het originele winnende lottogetal, gaan we deze gereduceerde getallen weer optellen d.w.z. het resultaat telkens weer optellen met het daaropvolgende gereduceerde getal: Lotto nummers menuNIEUW : De Lotto Uitslagen vanaf 1974, meest voorkomende Lotto Getallen, de juiste analyse Strategie, ga naar: www.geluksnummers.info/delottouitslagen/

lottogetallen3

Menu:menu primera van Hove

*Waarom...?...!Uit analyse van de uitslagen van drie loterijen (gegevens), over een periode van twaalf maanden komt een hoogst opmerkelijke resultaat: de verdeling van gereduceerde getallen is niet willekeurig, in plaats daarvan is zelfs een duidelijke voorkeur voor lage getallen.

Bijna 60% van de gereduceerde getallen die zijn afgeleid van de gewone winnende lottogetallen is een 6 of minder !

in 30% zijn de gereduceerde getalllen een 3 of minder !

en in 15% is het getal 1 is zelfs het meest voorkomende gereduceerde getal.

Dat komt neer op meer dan de helft van deze drie loterij uitslagen met 6 lottogetallen !! De dominantie van het gereduceerde getal 1 zou kunnen betekenen dat aaneengesloten lottogetallen veel voorkomen.
01 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
02 +++++++++++++++++++++++++++++
03 ++++++++++++++++++++
04 +++++++++++++++++++++++
05 +++++++++++++++++++++++
06 +++++++++++++++++
07 ++++++++++++++++++++
08 ++++++++++
09 +++++++++++
10 ++++++++++
11 +++++
12 +++++++++++
13 ++++++
14 ++++++++
15 ++++
16 ++++++
17 ++++
18 +
19 ++
20 +++++
21 ++
22
23
24 +U kunt dus zelfs uit een kleiner aantal gereduceerde getallen kiezen. Waarom er zoveel lage gereduceerde getallen voorkomen is wel de vraag. Je zou een mooie evenwichtige verdeling verwachten, misschien met veel getallen van 6 en van 7, een gemiddelde van 45 gedeeld door 6 getallen. In plaats daarvan komen de getallen beneden de 8 veel meer voor. Natuurlijk is er geen ruimte voor veel hoge getallen omdat de gereduceerde getallen weer moeten worden opgeteld tot het hoogste winnende gewone lottogetal en dat is 45. Het is mogelijk dat de ballen niet goed worden gemengd of dat het mengen soms korter danwel langer duurt. Dat is allemaal niet zichtbaar in de gewone winnende lottogetallen maar het lotto Reduceer Systeem onthult dit patroon.


Menu:menu primera van Hove

*Wat betekent dit ?Het betekent dat u lottogetallen kunt kiezen tussen slechts de 1 en 15 in plaats van tussen de 1 en 45 ! Gereduceerde getallen hoger dan 15 komen slechts een enkele keer voor (1 op de 10) en bedenk goed dat we uitgaan van een loterij met 6 getallen tussen de 1 en 45 !

Menu:menu primera van Hove

*Waarom werkt dit ?Het werkt omdat de gereduceerde getallen dezelfde verdeling hebben van de gewone winnende lottogetallen. Oftewel, in een loterij met 6 getallen zijn de winnende lottogetallen meestal te reduceren tot getallen tussen de 1 en 15. Omdat deze gereduceerde getallen, in hoge mate, consistent blijven met elk winnend lottogetal werkt dit Lotto Reduceer Systeem. Met het kiezen van gereduceerde getallen i.p.v. gewone lottogetallen zal uw keuze ook dezelfde verdeling (patroon) hebben als de gewone winnende lottogetallen.
(ga naar beknopte handleiding hieronder)

Menu:menu primera van Hove

*Aanwijzingen voor het kiezen.Regels voor het kiezen met het Lotto Reduceer Systeem in een loterij met 6 lottogetallen van 1 t/m 45 zijn dit: bedenk goed dat in tegenstelling tot het kiezen van gewone lottogetallen, de gereduceerde getallen vaker dezelfde getallen bevatten en niet in een oplopende volgorde hoeven te staan. Je kunt ook een getal kiezen hoger dan 15, maar je kunt beter tussen de 1 en 15 blijven, waarom ? omdat 9 van de 10 gereduceerde getallen beneden de 15 is (bijna 60%= minder dan 6) zoals blijkt uit de eerder genoemde analyse. Je kunt dus maar beter dichtbij die winnende lottogetallen blijven. Je hebt de meeste kans als je de helft van je getallen kiest lager dan 8 en vergeet niet dat het getal 1 in de meeste winnende lottogetallen voorkomt zoals ook al eerder vermeldt. Vergeet ook niet dat 45 het hoogste lottogetal is in de Lotto. Na het kiezen van de gereduceerde getallen kun je ze willekeurig mengen en weer met de eerdergenoemde optelvolgorde naar gewone lottogetallen omrekenen.

lottogetallen1


MENU:menu primera van Hove

Beknopte Handleiding:Geen zin om zoveel te lezen ? dan gaan we hier wat beknopter te werk. We gaan zes lottogetallen kiezen door eerst zes gereduceerde getallen te kiezen tussen de 1 en 15, volgens alle regels van het Lotto Reduceer Systeem uitgaand van een lotto met zes getallen.

* Stap 1

Begin met het kiezen van een erg laag getal, in ruim 60% zal het getal 1 minstens 1 van de winnende gereduceerde getallen zijn. Dus als je het daarmee eens bent, neem dan als eerste keus een 1, neem anders een ander laag rereduceerd getal zoals 2 of 3. Voorbeeld keuze:1

* Stap 2


Kies twee of meer getallen tussen de 1 en 8. voorbeeld keuze:1-4-7

* Stap 3


Kies voor het vierde getal iets behoorlijk dichtbij de 8, erboven of eronder. voorbeeld keuze: 1-4-7-9

* Stap 4

De twee laatste getallen zullen misschien hoger dan 8 moeten zijn, maar niet hoger dan 15. In minder dan de helft van de Lotto uitslagen zal het winnende lottogetal een gereduceerd getal zijn die hoger is dan 15. Maak gerust een van deze getallen hoger dan 15 (minder dan 25) als je er een goed gevoel bij hebt... maar het advies is om meestal bij de 1 t/m 15 te blijven omdat de kansen daar het hoogst zijn. voorbeeld keuze:1-4-7-9-10-13Je kunt al deze regels als algemene richtlijnen beschouwen, lottogetallen kiezen is geen exacte wetenschap!

* Stap 5

Als het hoogste lottogetal 45 is, tel dan alle gereduceerde getallen op en zorg dat het resultaat niet hoger is dan 45. Als het resultaat ongeveer binnen de vijftien getallen is van de 45 (31 tot 45) dan geeft dat de beste kans op winnen. Wijzig dus indien nodig deze getallen als de optelsom niet juist is, de getallen mogen ook meerdere keren voorkomen in uw keuze. Voorbeeld keuze: 1+4+7+9+10+13 = 44 (is beneden de 45 dus goed)

* Stap 6

Omdat gereduceerde getallen niet in een oplopende volgorde hoeven te staan kan je ook de volgorde nog wijzigen. voorbeeld keuze: 7-1-10-4-13-9

* Stap 7


Voer de optelberekening uit om de gewone lottogetallen te berekenen die je gaat spelen:
Uitkomst gewone lottogetallen:

7*-8*-18*-22*-35*-44*

Natuurlijk zijn er ook nog de andere Lotto Nummer strategiƫn om de Lotto te winnen die we tot nu toe al kunnen gebruiken:
  1. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Frequentie Analyse Systeem.
  2. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Geluksnummer Systeem.
  3. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Pooling Systeem.
  4. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Numerologie Systeem.
  5. Lotto Geluksnummers Strategie: Het Alfabet Systeem.


Menu:menu primera van Hove

Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy