Deze Lottogetallen - Kansen Rekenmachine en het met meerdere gegevens-gedeelte van de Lottogetallen - Kansen Rekenmachine maken gebruik van Javascript en Internet Browsers die daar gebruik van maken. Primera van Hove stelt deze beschikbaar om aan te tonen wat, maar ook hoe klein uw kansen feitelijk kunnen zijn in een Lotto /loterij.

Deze rekenmachine(s) gebruiken enkel zuivere wiskunde om de kansen te berekenen, gebaseerd op de keuze van mogelijke getallen en mogelijke selectie van een minimaal en maximaal aantal lottogetallen. In het geval van extra getallen worden er meer factoren in overweging genomen, geen gewogen selecties maar wel dubbele getallen selecties. Vink NIET "Toestaan dubbele getallen" aan als het geselecteerde getal of het aantal juiste getallen slechts 1 is. De rekenmachine(s) houden dan ook rekening met kans op herhaling van dubbele nummers.

Dit Lotto kansen berekenings systeem is accuraat in willekeurige selecties maar is alleen representatief voor de best mogelijke kansen.

Om deze rekenmachine(s) te gebruiken dient u het aantal getallen te selecteren dat u nodig heeft; de standaard waarde is 6. Selecteer dan het aantal lottogetallen waaruit moet worden geselecteerd; de standaard waarde is 45. Tenslotte, vul het aantal getallen in waarvan u de kansen wilt laten berekenen als zijnde de juiste getallen in de Lotto trekking; de standaard waarde is 3. Indien het aantal getallen dat u nodig heeft groter is dan 1 en uw keuzegetal is groter dan 1, en u moet dubbele nummers toestaan, vink dan dat vakje aan. Klik op "Bereken de Ruwe-basis Kansen", de kansen worden dan weergegeven in twee mogelijke waarden.

Indien uw selectie ook een extra getal selectie heeft, vul die waarden dan in op dezelfde manier, in dat "Extra getallen" gedeelte. De standaardwaarde is het kiezen van 1 getal uit 50 getallen en om alleen dat ene getal te berekenen als mogelijk juist lottogetal in de Lotto trekking. Ook hier kunnen andere getallen worden geselecteerd. Indien het aantal getallen dat u nodig heeft groter is dan 1 en uw keuzegetal is groter dan 1, en u moet dubbele nummers toestaan, vink dan het vakje aan. Klik op "Bereken Extra Getallen kansen" voor dat resultaat.

Indien u de gecombineerde gegevens van beide rekenmachine-gedeeltes als één resultaat wilt zien, klik dan op "Bereken met alle factoren het totaal aantal Kansen". De kansen tegen u zullen enorm toenemen, zoals u zult zien.

Lotto Getallen Rekenmachine:


Selecteer getallen uit Lottogetallen

waarvan in de Lotto Trekking vallen.

Toestaan dubbele juiste Lottogetallen?Met bovenstaande gegevens, zijn de Ruwe-basis Kansen:
or, 1 in

Eventueel, met Extra getal(len) uit Lottogetallen

Waarvan in de Lotto Trekking vallen.

Toestaan dubbele juiste Lottogetallen?Extra Kansen zijn 1 inTotaal aantal Kansen zijn 1 in
Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy

Naar het Menu:menu primera van Hove