leeftijdmachine_istock

Geboorte.. JaarMaandDagUurMinutenSeconden


AccuraatNormaal
Ik ben... ...Jaar oud
en... ...Dagen oud
en... ...Uur oud
en... ...Minuten Oud
en... ...Seconden Oud

This free script provided by
JavaScriptKit

**Anita en de Leeftijd getallen machine**

Anita was een jonge vrouw van 25 jaar. Ze woonde in Leiden en werkte als verpleegkundige in het plaatselijke ziekenhuis. Anita was een gelukkig mens, maar ze had wel een geheim. Ze was namelijk altijd bezig met geluksgetallen. Anita geloofde dat geluksgetallen een positieve invloed hadden op het leven. Ze dacht dat ze meer geluk hadden als ze omringd waren door geluksgetallen. Daarom droeg ze altijd een ketting met haar geluksgetal, 7, en had ze haar huis ingericht met veel 7'en.

Op een dag was Anita aan het werk in het ziekenhuis toen ze een vreemde machine zag staan. De machine was gemaakt van glas en had een aantal knoppen op het front. Anita vroeg zich af wat de machine was en besloot om ernaar te vragen. "Wat is dat?", vroeg Anita aan een van haar collega's. "Dat is de Leeftijd getallen machine", antwoordde haar collega. "Je kunt er je geluksgetal voor je leeftijd mee berekenen." Anita was nieuwsgierig en besloot om de machine te proberen. Ze drukte op een van de knoppen en gaf haar geboortedatum in. De machine begon te werken en gaf vervolgens een getal weer.

Het getal was 1.

Anita was verrast. Ze had nooit gedacht dat haar geluksgetal voor haar leeftijd 1 zou zijn. Ze was gewend aan haar 7, maar 1 was ook een mooi getal. Anita ging naar huis en dacht na over het getal 1. Ze besloot om het getal te gaan gebruiken in haar leven. Ze begon om 1 uur 's nachts op te staan, ze droeg 1 keer per week een kledingstuk met het getal 1 en ze kocht een huis met het nummer 1. Anita merkte dat ze zich beter ging voelen. Ze had meer energie en ze was positiever ingesteld. Ze dacht dat het geluksgetal 1 haar geluk had gebracht.

Op een dag kreeg Anita een nieuwe patiënt in het ziekenhuis. De patiënt was een oude vrouw van 90 jaar. De vrouw was ziek en ze had niet veel meer tijd te leven. Anita voelde zich verdrietig voor de vrouw. Ze wilde iets voor haar doen om haar laatste dagen gelukkiger te maken. Anita besloot om de vrouw te vertellen over haar geluksgetallen. Ze vertelde de vrouw dat ze dacht dat geluksgetallen een positieve invloed hadden op het leven. De vrouw luisterde aandachtig naar Anita. Ze vertelde Anita dat ze ook altijd al geloofd had in geluksgetallen. Haar geluksgetal was 9, en ze had het getal altijd om haar heen gehad. Anita en de vrouw spraken nog lang over geluksgetallen. Ze vertelden elkaar over hun eigen ervaringen en ze wisselden tips uit.

Anita was blij dat ze de vrouw had ontmoet. Ze had geleerd dat geluksgetallen niet alleen voor jonge mensen belangrijk waren. Ook oude mensen konden baat hebben bij geluksgetallen. Anita ging door met haar leven. Ze bleef haar geluksgetallen gebruiken en ze bleef geloven in de kracht van geluksgetallen. Ze wist dat geluksgetallen haar geluk hadden gebracht, en ze was dankbaar voor dat geluk.

**Over geluk in het leven**

Geluk is een belangrijk onderdeel van het leven. Iedereen wil gelukkig zijn, maar geluk is niet altijd makkelijk te vinden. Er zijn veel factoren die geluk beïnvloeden. Sommige factoren zijn buiten onze controle, zoals onze genen en onze omgeving. Andere factoren zijn wel binnen onze controle, zoals onze gedachten, onze gevoelens en onze acties. We kunnen ons geluk vergroten door positieve gedachten te hebben, door positieve gevoelens te ervaren en door positieve acties te ondernemen. Geluksgetallen kunnen ons helpen om positiever te denken en te voelen. Ze kunnen ons een gevoel van hoop en optimisme geven.

Als je op zoek bent naar meer geluk in je leven, dan kun je proberen om geluksgetallen te gebruiken. Het kan je helpen om je leven een positieve draai te geven.

© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy

Naar het Menu:menu primera van Hove