De Lotto winnen met dromenDromen, buitenzintuiglijke waarneming en het onverklaarbare:

dromen en lotto nummers

De eenvoudigste wetenschappelijke verklaring voor waarom de één wel de lotto of de Staatsloterij wint en anderen niet, is willekeurigheid van kans. Maar er zijn winnaars die paranormale factoren zien in het winnen van de Lotto of Staatsloterij jackpot.

Buitenzintuiglijke waarneming:Er zijn ook mensen die geloven dat buitenzintuiglijke waarneming niet enkel het terrein is van paranormale mediums. Iedereen heeft het in zekere mate, neem bijvoorbeeld die keer dat de telefoon ging en u al wist - zonder nummerherkenning - wie er belde voordat u opnam.

Dromen:Natuurlijk kun je niet bepalen waar je over gaat dromen, maar als je over een nummer(s) droomt, kan het geen kwaad om deze te gebruiken, ook als je dus over een bepaald aantal mensen of dingen droomt, kun je deze als lotto nummers gebruiken. dromen en lotto nummers

Het onderbewustzijn geeft vaak de oplossing in puzzels of raadsels, dus train uzelf in het duiden en interpreteren van uw dromen. Als u droomt over het kopen van een doosje eieren speel dan het aantal dat in dat doosje zat, speel als het aantal 6 was, andere nummers met dezelfde waarde: 15(1+5=6), 24, 33, 42.

Dus leg pen en papier naast uw bed om de hints uit uw dromen niet te vergeten. Probeer uw dromen weer voor de geest te halen als u 's ochtends opstaat, dan zit het nog vers in uw geheugen.

Het onverklaarbare:

Carl Jung

Carl Jung vond nummers interessant, hij maakte er tijdens zijn leven een studie van. Jung verbond onverklaarbare gebeurtenissen aan onbekende krachten zoekend naar het brengen van orde in een chaotische wereld. Hij schreef dat toevalligheden meer voorkwamen dan een waarschijnlijkheids theorie zou voorspellen. Hij noemde dit fenomeen synchroniciteit - wanneer schijnbaar niet-gerelateerde gebeurtenissen ontstaan in een onverwachte onderlinge samenhang met elkaar.

Als het op lotto of Staatsloterij aankomt:...kunnen er zeker vreemde dingen gebeuren, zoals die keer dat uw lotto nummers werden getrokken, net die ene keer dat u niet speelde ! Of het nu gaat om om willekeurige gebeurtenissen of synchroniciteit, zuiver kans of het Lot, kunt u alleen beslissen. ....maak in ieder geval gebruik van de zes Lotto Nummer strategiën van Primera van Hove :

Ga nu naar onze Lottogetallen/Staatslot-eindcijfer Strategiën om te winnen in de Lotto of Staatsloterij:

  1. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Frequentie Analyse Systeem.
  2. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Geluksnummer Systeem.
  3. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Pooling Systeem.
  4. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Numerologie Systeem.
  5. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Alfabet Systeem.
  6. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Reduceer Systeem.
Artikel: Hans van Hove

Naar het Menu:menu primera van Hove

Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy