De Lotto winnen met bijgeloof ? :
Geluksbrengers:Gelukspoppetjes, bijgeloof en bidden. Soms ben je niet tevreden met alle nummers en astrologische kaarten van de hele wereld als je wilt spelen in de Lotto of Staatsloterij. Soms zou je wat meer zekerheid of vertrouwen willen hebben.

Geluksbrengers, amuletten en talismannen hebben volgens sommigen magische krachten. Normaal gesproken worden ze op de persoon zelf gedragen of het voorwerp wordt aangeraakt op een bepaalde manier, om ze te laten werken. Het aanraken van geluk brengende voorwerpen is een vaste gewoonte in veel culturen. In Mexico en andere latijns Amerikaanse landen moet je de persoon of het voorwerp ook aanraken waar je bewonderend tegen spreekt, anders riskeer je de toorn van El Ojo, het boze oog ! Zeg bijvoorbeeld nooit tegen een moeder dat haar baby lief is zonder het aan te raken met een aai of zoiets. bijgeloof en lotto nummers

De traditionele folklore heeft ook gewone geluksbrengers die u waarschijnlijk wel kent, zoals een koperen cent, een zilveren munt, een klavertje vier, een konijnepoot of een hoefijzer. Ook iemand anders kan een geluksbrenger zijn:

Een Lotto winnaar won ooit zelf 2 miljoen na het masseren van de schouders van een eerdere Lotto winnaar. Een andere Lotto winnaar won 7,9 miljoen na het kopen van de auto van een andere Lotto winnaar in Florida.

Divinatie:Dat is de kunst van het voorspellen van de toekomst aan de hand van tekens, voortekenen. In oude tijden gebruikten voorspellers zelfs botten en ingewanden om voorspellingen te doen. De oude Grieken gooiden wijn in een vat en bestudeerden het spetter patroon en Polynesiërs draaien een kokosnoot

Welke voorspellingstechniek zou u kunnen gebruiken als u liever geen goede wijn wilt weggooien of door uw voorraad ingewanden bent ? Misschien een munt opgooien, dobbelstenen of het boeken systeem gebruiken door een boek willekeurig te openen op een bladzijde en de nummers te gebruiken die u tegenkomt.

Bijgeloof:

spiegelbeeld en lotto nummers bijgeloof

Veel mensen beschouwen bijgeloof als een vreemde bezigheid, maar veel is van oorsprong begonnen in de oude religies. Andere zijn gebaseerd op logica, door wat men toen als een gegeven feit zag. Uw weerspiegeling bijvoorbeeld, werd gezien als een deel van de ziel, dus het breken van een spiegel zou een ramp moeten veroorzaken.Hoe bijgelovig bent u ? test uzelf !

Gewone en ongewone bijgeloof-feiten:

Nog meer suggesties om nummers te kiezen:

fortunecookie ....
Of pak het serieus aan met de zes Lotto Nummer strategiën van Primera van Hove :

Ga nu naar onze Lottogetallen/Staatslot-eindcijfer Strategiën om te winnen in de Lotto of Staatsloterij:

  1. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Frequentie Analyse Systeem.
  2. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Geluksnummer Systeem.
  3. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Pooling Systeem.
  4. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Numerologie Systeem.
  5. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Alfabet Systeem.
  6. Lotto/Staatslot-eindcijfer Geluksnummers Strategie: Het Reduceer Systeem.
Artikel: Hans van Hove

Naar het Menu:menu primera van Hove

Google met Primera van Hove


© Copyright 2000
J.P. van Hove
Disclaimer - Privacy