Lotto Uitslagen menu


Numerologie Strategie

geboren voor het Geluk ?

Het is duidelijk dat je geluk moet hebben om te winnen in de Lotto. We kennen allemaal de statistieken van de lotto, zelfs zonder de exacte gegevens te weten, kent u vast wel uitdrukkingen zoals: "Je hebt meer kans om door de bliksem te te worden getroffen". Hoewel dit zeker waar is, vinden toch veel mensen het leuk om in de Lotto te spelen. Het is een leuke manier om een beetje geld uit te geven en te dromen hoe het zou zijn om erg rijk te zijn als u de Lotto zou winnen.

Als het kopen van een willekeurig lot in de Lotto u gaat vervelen, kunt u het weer nieuw leven inblazen door alternatieve technieken te gebruiken om uw geluksgetallen te vinden.

wist u dat als u verjaardag-getallen gebruikt - zoals veel mensen doen - u eigenlijk een heel oud ritueel toepast: numerologie is de studie naar de betekenis van getallen in ons leven. De oorsprong is niet exact bekend, maar het gaat terug tot ver voor Christus. Het werd al gebruikt door de Chalde�rs in Babyloni�, zuid Irak. Sommige geloven zelfs dat het mysterieuze ontwerp van de piramide van Giza deels is gebaseerd op numerologische berekeningen.

Om het simpel te houden, numerologie is de wetenschap van uw (ongeluk- en) geluksgetallen die al in heel veel oude culturen werd gebruikt.

het Lotto Numerologie systeem

Het Numerologie Systeem:Na de Lotto getallen Strategie: Frequentie Analyse en Het Pooling systeem gaan we nu dus de numerologische strategie bekijken.

Misschien is het u weleens opgevallen dat sommige getallen telkens terugkomen in uw leven, zoals telefoonnummers, verjaardagen en adresnummers. Of u heeft ervaren dat op sommige dagen of periodes je niet schijnt te kunnen verliezen, of dat juist alles verkeerd te gaat ! Hier gaan we bekijken hoe we numerologisch de meest gelukkige getallen van allemaal - volgens velen - kunnen gaan bepalen, namelijk uw geboortedatum ! Er zijn twee verschillende type geboortedatum-getallen: uw primaire getal en uw secondaire getal, elk getal wordt anders berekent.

Uw primaire getal:Hoewel er verschil van mening is onder numerologen over welk getal de meeste betekenis heeft, wordt het primaire getal in het algemeen beschouwd als meest invloedrijke getal. Uw primaire getal is in elk opzicht voor u van belang, van de lotto tot alle belangrijke gebeurtenissen zoals: geboorte, huwlijk en andere gedenkwaardige momenten in uw leven

Uw primaire getal berekenen is snel gedaan. Het is gewoon uw geboortedag. Als iemand is geboren op 8 december 1950, dan is zijn of haar primaire getal 8, als iemand is geboren op een datum met twee cijfers zoals 17 december 1950, dan is het primaire getal nog steeds 8 omdat in de numerologie de getallen altijd worden teruggebracht tot de laagste waarde: 1+7=8.

Uw secondaire getal:Een ander belangrijk geluksgetal in uw leven is uw secondaire getal, sommige numerologen beschouwen dit getal van groter belang dan het primaire getal. Door middel van uit-testen van beide getallen in een bepaalde periode kunt u zelf beslissen welk getal u gaat gebruiken in de lotto/loterij.

Uw secondaire getal berekenen is slechts iets minder snel gedaan, dan uw primaire getal. Door het optellen van de dag, de maand en het jaar van uw geboorte en vervolgens deze weer terug te brengen naar de laagste waarde, zoals bij het primaire getal.

Dus bij dezelfde persoon geboren op 8 december 1950 zou dat worden (maand= 1 t/m 12) :

8 (dag) + 1+2 (maand=12) + 1+9+5+0 (jaar=1950) = 26 = 2+6 = 8 !

Het secondaire getal van deze persoon is dus 8.

het Lotto Numerologie systeem

En nu ..de Lotto getallen:Voor uw poging tot winnen van de Lotto Jackpot met uw primaire/secondaire geluksgetal, kunt u dat getal spelen in combinatie met andere getallen. Bovengenoemde persoon zou dus spelen met 8 en vijf andere getallen. (Vergeet ook niet uw eindcijfers in de Staatsloterij !).

U kunt zelfs verschillende of misschien alle getallen met dezelfde primaire/secondaire waarde spelen in de lotto/Staatsloterij. Uitgaand van dit getal 8 zou deze persoon kunnen spelen met:

8, (1+7=8), 26 (2+6=8), 35 (3+5=8), 44 (4+4=8) en ...

Verder nog...?Hoewel uw geboortedatum-getallen van het grootste belang zijn - numerologisch gesproken - kunnen andere persoonlijke getallen ook veel geluk brengen. U kunt elke belangrijke viering in uw leven gebruiken zoals, huwlijk en verjaardagen in de familie, die zijn ook met u verbonden.

Nog enkele opties zijn: leeftijd, burger servicenummer, adresnummer, telefoonnummer en banknummer, allemaal te gebruiken met dezelfde formule als boven.
Contact - Disclaimer - Privacy

© Copyright 2000- - J.P. van Hove -