Lucky Day Uitslagen menu

Wel-Niet gevallen Lucky Day Getallen 2006-2009:



Vanaf 4 september 2006 verdwijnt de naam Lucky Day en wordt (de Lotto) een dagelijkse loterij. Vanaf 10 januari 2009 verdwijnt de Lotto weer als dagelijkse loterij en wordt weer Lucky Day !


Op een Mobiel/SmartPhone ziet u de uitslagen/getallen van de Dagelijkse Lotto/Lucky Day als tekstbestand, let wel op dat de gegevens breder kunnen zijn dan uw telefoonscherm. Op een desktop-pc of Tablet kunt u op geluksnummers.info/delottouitslagen/ de PDF-bestanden zien/downloaden.



Uw InternetBrowser kan geen Adobe PDF bestanden openen.
Geen probleem:
Klik hier om het bestand te downloaden.
Ogenblik het PDF bestand wordt geladen...


Enkele opvallende nieuwsfeiten over de Lucky Day loterij in Nederland :

- **Lucky Day Winnaars**: Er zijn duizenden winnaars dagelijks bij Lucky Day, met prijzen die variëren van klein tot groot. Bijvoorbeeld, in december 2023 vielen er 324.205 prijzen¹.
- **Meest Getrokken Getallen**: In 2023 was het getal 72 het meest getrokken Lucky Day getal, met 115 keer gevallen. Het werd gevolgd door de getallen 13 (109 keer) en 30 (106 keer)¹.
- **Afdracht aan de Samenleving**: In 2022 heeft de Nederlandse Loterij dankzij de deelname aan Lucky Day een recordbedrag van €195 miljoen kunnen afdragen aan de samenleving, sport en goede doelen¹.


Voor meer gedetailleerde informatie over de Lucky Day loterij en de Lucky 10, kunt u de officiële website van de Nederlandse Loterij raadplegen¹²³.

Bron:
(1) Lucky Day winnaars | Lucky Day - Nederlandse Loterij. https://luckyday.nederlandseloterij.nl/winnaars.
(2) Trekkingsuitslag Lucky Day | Om 19 uur weet je 't! - Nederlandse Loterij. https://luckyday.nederlandseloterij.nl/uitslag.
(3) Trekkingsuitslagen Lucky Day - Loterijloten.nl. https://loterijloten.nl/lucky-day-loterij/trekkingsuitslagen-lucky-day/.
naar boven: lotto loterij geluksnummers menu

© Copyright 2000-- J.P. van Hove -
Contact- Disclaimer -Privacy